Genåbning af Struer Squash club

Genåbning af Struer Squash club

Kære Medlemmer

I forbindelse med genåbningen, så skriver kulturministeriet følgende:

Ved lokaler, der alene er bemandet i dele af åbningstiden, vil kontrollen i den periode, hvor der ikke er bemanding, skulle ske ved stikprøvekontrol minimum 1 gang i døgnet. Dette gælder ligeledes uanset, om det er lokaleejeren eller foreningen, som foretager den pågældende kontrol.

Vi har derfor valgt at lave en “logbog/kinahæfte”, som kommer til at ligge i skabet, hvor man skal skrive sig på. Vi beder jer påføre “initialer”, “tidspunkt” og “dato” i logbogen. På den måde kan vi tjekke den èn gang i døgnet, så vi efterlever de gældende retningslinjer.

Vi regner med at logbogen kommer til at ligge i skabet i løbet af i morgen. Det er selvfølgelig en ordning, der baserer sig på tillid og kontrol af hinanden, hvilket naturligvis kan føles en smule grænseoverskridende, men det er desværre, hvad denne situation fordrer af os alle.

God spillelyst

Mvh Bestyrelsen

Om forfatteren

Lars Olesen administrator