Beredskabs plan

Beredskabsplan

Struer Squash Club vil altid følge de givne anbefalinger fra myndighederne herunder vedr. Corona.

Nedenstående oplysninger har vi valgt at lade blive stående, da de overordnede linier fortsat er korrekte. Eftersom det ikke længere holdes opdateret, kan der dog være oplysninger i nedenstående som ikke længere er rigtige.
Man bedes selv søge relevante oplysninger før man kommer i hallen.

Beredskabs- og handleplan Covid-19 – Struer Squash Club

Struer 1. oktober 2020

Formål:At mindske risiko for at Struer Squash Club bliver en kilde til unødig smittespredning, samt at have en handleplan for håndtering af eventuel smitte blandt klubbens medlemmer.
Forhindre ny nedlukning af klubbens aktiviteter.
Forebyggelse:Struer Squash Club følger sundhedsmyndighedernes gældende anbefalinger.
Der er sprit til rådighed i hallen – Medlemmer opfordres til at anvende håndsprit før de benytter klubbens faciliteter.
Struer Energi Park sørger for at der hænger gældende vejledninger fra myndighederne i hallen.
Ungdomstrænere fører optegnelse over hvilke spillere der har været sammen på banerne. Der skal ligge et hæfte i skabet i hallen, hvor der laves optegnelser over hvilke spillere som har deltaget i dagens træning.
Medlemmer opfordres til at begrænse sine spilmakkere.
Ved træning anbefales det at der kun er maks 3 spillere på en bane af gangen.
Mistanke om Covid19Ved mistanke opfordres klubbens medlemmer til hurtigst muligt at tage kontakt til medspillere, så det enkelte medlem kan tage sine forholdsregler jf myndighedernes anbefalinger. Bestyrelsen vil gerne kontaktes på mailadressen formand@struersquash.dk for at kunne hjælpe med smitteopsporing og medvirke til at forhindre yderligere smittespredning
Særlig for forældre til juniorerJuniorspillernes forældre opfordres til at være særligt opmærksomme på at syge børn ikke kommer i hallen, samt ved mistanke om Covid-19 at kontakte medlemmets træner og bestyrelsen for at medvirke til at forhindre yderligere smittespredning.
Klubbens trænere sender en besked til juniortrænerne og beder dem om at være opmærksomme på beredskabs- og handleplan og gøre
Påvist Covid-19Det forventes at klubbens medlemmer følger myndighedernes anvisninger om selvisolation og ikke kommer i klubben udfra gældende retningslinjer. Kontakt gerne bestyrelsen på formand@struersquash.dk hvis du er i tvivl om du kan bruge klubbens faciliteter.
Bestyrelsen vil oplyse at der er påvist Covid-19 blandt et eller flere medlemmer via klubbens Facebook – medlemssiden. Det vil ikke blive oplyst hvem som er smittet.