Om klubben

Struer Squash Club er en forening som favner motionister og spillere som deltager i turnering. Vi har en junor afdeling som deltager i Junior Grandprix’er (JGP) rundt om i landet. Ligesom vi de seneste år også har arrangeret årets første JGP i september – en weekend med masser af squash og glade unge mennesker i hallen.

Vi tilstræber løbende at lave klubarrangementer på alle niveau’er. Det kan være et arrangement en hverdagsaften, en hel dag i weekenden eller arrangementer som laves i samarbejde med andre foreninger.

Følg klubbens arrangementer på vores Facebookside – Struer Squash Club

I foråret 2019 blev Struer Squash Club ATK certificeret – ATK står for Aldersrelateret Træningskoncept. Der er tale om en certificering hvor vores juniorspillere tilbydes niveauinddelt træning på tværs af køn. På undermenuerne under “Om klubben” kan du læse mere.